Overbridge River Resort

Overbridge River Resort

Overbridge River Resort is een van de favoriete vakantie bestemmingen in Suriname.Overbridge River Resort is een strand resort langs de Suriname rivier nog geen uur rijden vanuit het drukke stadsleven, Heel ideaal voor dag bezoeken , maar ook uitermate gechikt voor meerdere dagen veblijf vanwege de aanwezigheid van riant uitziende cabana’s met alle geriefen zoals. Airco en Warm Water. Op het complex van dit resort staan ook vakantie huizen die beschikbaarzijn tegen een redelijk Tarief,

De Overbridge River Resort geeft de toerist verschillende mogelijkheden tot vertier. Zwemmen , Zonnen, Beach Volley, Kayaken, Boot tochten in de omgeving, hengelen en zelfs een uitgezette boswandeling waar u kan genieten van het gevoel dat de Amazone regenwoud u geeft.

Dit vakantie oord is een definitieve aanrader als u op vakantie gaat naar Suriname. Indien u nog meer informatie wenst of alvast een trip naar dit vakantie oord ort wilt reserveren, maak dan contact met ons op info@surinamevakantie.net. Wij staan klaar u een vakantie te bieden die nog jaren na uw belevenis zal bijblijven. Lees ook meer over vakantie oorden hier.

Overbridge River Resort
Een van de drukste vakantie bestemming in Suriname

Overbridge