Kabalebo

Kabalebo
Kabalebo

Kabalebo Resort is een droom paradijs voor de verwoede hengelaar. Het Kabalebo resort is gelegen aan de bove Coppename rivier en is deel van een bescherm natuur reservaat. Dit resort ligt op een uur vliegen afstand vanuit Zorg en Hoop Paramaribo. Zelfs al gedurende de vliegreis naar de Kabalebo resort wordt u direct verliefd op de grootheid en schoonheid van het Amazone regenwoud. Direct na de landing begint uw avontuur naar de touristen verzamelplaats al vanwaar u verschillende activiteiten zult ondernemen naar de de diepe geheimen van het bos. Er zijn verschillende activiteiten die u kunt ondernemen gedurende uw verblijf op de Kabalebo resort zoals, Zwemmen in de aan liggende stroomversnellingen die u voorziet in een heerlijke en rustgevende water massage of u kunt genieten van het kayaken, Vogel spotten, Wandeling door de oerwoud of lekker ergens relaxen en genieten van het rustgevend geluid van het stromendwater en die mysterieuze geluiden uit de Jungle van Suriname.

Van alle activiteiten is de hengelsport een van de voornaamste activiteiten die bezoekers aantrekt van vele plekken uit de wereld. Dit oord  bezit over een visrijke omgeving perfect beschermt door een “Catch and Release” beleid. Bekende vissen in de Kabalebo Resort zijn de Anjoemara, Koebie en the Tukunari.

Tours naar dit resort zijn meestal wat prijzig maar zo gauw u terug bent van de tour zult u zelf tot de conclussie komen dat het elke cent waard was om een reis te maken naar dit Natuur Reservaat. Bezoek nog meer geweldige bestemmingen in Suriname door onze toeristengids te bezoeken

Kabalebo Resort
Een ware paradijs op aarde

http://www.kabalebo.com