Vakantie Resort

Babunhol River Resort

De Babunhol River Resort gelegen aan de linker oever van de Suriname rivier behoort tot een van de mooiste resorts in Suriname. De Babunhol is een straling van Rust met  de oogverblindende schoonheid van de Natuur. Een bezoek aan dit eco touristisch resort gedurende uw vverbrijf in Suriname is ongetwijfeld een aanrader. U kunt op de Babbunhol Eco Resort genieten van het zwemmen, tot rust komen in de Natuur, Tours maken naar andere touristische plekken in de omgeving, kayaken, hengelen en genieten van de zon die die als een streling is over

De Resort bezit over accomodaties zoals kampen voor dagverblijf of kamers en appartementen voor hun die wat extra willem genieten van de mogelijkheden dit Resort. Bezoek de officieele website of maak contact met ons voor meer informatie op info@surinamevakantie,net, wij kunnen ook uw reservering in orde maken naar Babunhol River Resort tegen de beste prijzen.

Babunhol River Resort

De natuur en rust dichtbij van huis

http://www.babunhol.com
Bergendal Resort

Bergendal Resort in het district brokopondo is een van de beste natuurparken in Suriname. Bergendal Resort is perfect gelegen aan de Suriname rivier met de mogelijkheden tot fascinerende uitzichten over de omgeving. Professioneel opgezet en beheerd door kundig personeel zorgt ervoor dat het tot een van de meest bezochte natuur bestemming is voor de tourist als ook voor de lokale bevolking. Op hetDit oord is er mogelijk heid voor veschillende activiteiten zoals, Heerlijke frisse wandelingen door het natuurbos, Bezichtigen van verschillende dorpen in de omgeving met kennismaking met de lokale bevolking en cultuur, Kayaken door de Suriname rivier en een “Canope” rit waarbij u hangend aan een touw langs de boomtoppen vand amazone regenwoud een tour maakt, eindigend in een hartvernellende vlucht over de Suriname rivier.

De Bergendal Resort beschikt over accomodatie die naar natuur standaarden mogen worden gezien als zeer lux. Dit poord beschikt over een compleet programma om uw verblijf en vakantie tot een overgetelijke te maken. Bezoek de officieele website en lees meer over wat er allemaal te doen is op dit resort. Bezoek onze bestemmingen gids voor andere attracties in Suriname.

Bergendal Resort
Suriname’s mooiste eco resorts

http://www.bergendalresort.com
Galibi Natuur Reservaat

Galibi is een indiaans dorpje gelegen aan de marowijne rivier bekent als een natuur reservaat voor schildpadden in Suriname. Dit beschermd gebied is de broedplaats van verschillende Zeeschildpadden zoals de Aitkantie en de leatherback. Een bezoek aan dit natuurpark wordt u warm aanbevolen. Naast de schildpadden is er ruime gelegenheid op Galibi om kennis te maken met de lokale indiaanse bevolking die zich overwegend in dit gebied bevinden. Een combinatie met een bezoek van Frans Guyana maakt het bezoek aan dit natuur reservaat helemaal compleet.\

Kom en ervaar de worderbaarlijkheid van reservaat wanneer u in de nachtelijk uren op stap gaat, wanneer de zeeschildpadden land aandoen op Galibi om hun voortplanting en overleving veilig te stellen. Zeeschildpadden behoren tot de bedreigde dier soorten en worden ook alszodanig door de overheid beschermt. bezoek ook onze reis gids voor meer natuur reservaten om te bezoeken.

Indiaans dorp aan aan de marowijne rivier , thuis voor de Zeechildpadden

Galibi Natuur Reservaat
Kabalebo

Kabalebo Resort is een droom paradijs voor de verwoede hengelaar. Het Kabalebo resort is gelegen aan de bove Coppename rivier en is deel van een bescherm natuur reservaat. Dit resort ligt op een uur vliegen afstand vanuit Zorg en Hoop Paramaribo. Zelfs al gedurende de vliegreis naar de Kabalebo resort wordt u direct verliefd op de grootheid en schoonheid van het Amazone regenwoud. Direct na de landing begint uw avontuur naar de touristen verzamelplaats al vanwaar u verschillende activiteiten zult ondernemen naar de de diepe geheimen van het bos. Er zijn verschillende activiteiten die u kunt ondernemen gedurende uw verblijf op de Kabalebo resort zoals, Zwemmen in de aan liggende stroomversnellingen die u voorziet in een heerlijke en rustgevende water massage of u kunt genieten van het kayaken, Vogel spotten, Wandeling door de oerwoud of lekker ergens relaxen en genieten van het rustgevend geluid van het stromendwater en die mysterieuze geluiden uit de Jungle van Suriname.

Van alle activiteiten is de hengelsport een van de voornaamste activiteiten die bezoekers aantrekt van vele plekken uit de wereld. Dit oord  bezit over een visrijke omgeving perfect beschermt door een “Catch and Release” beleid. Bekende vissen in de Kabalebo Resort zijn de Anjoemara, Koebie en the Tukunari.

Tours naar dit resort zijn meestal wat prijzig maar zo gauw u terug bent van de tour zult u zelf tot de conclussie komen dat het elke cent waard was om een reis te maken naar dit Natuur Reservaat. Bezoek nog meer geweldige bestemmingen in Suriname door onze toeristengids te bezoeken

Kabalebo Resort
Een ware paradijs op aarde

http://www.kabalebo.com
Overbridge River Resort

Overbridge River Resort is een van de favoriete vakantie bestemmingen in Suriname.Overbridge River Resort is een strand resort langs de Suriname rivier nog geen uur rijden vanuit het drukke stadsleven, Heel ideaal voor dag bezoeken , maar ook uitermate gechikt voor meerdere dagen veblijf vanwege de aanwezigheid van riant uitziende cabana’s met alle geriefen zoals. Airco en Warm Water. Op het complex van dit resort staan ook vakantie huizen die beschikbaarzijn tegen een redelijk Tarief,

De Overbridge River Resort geeft de toerist verschillende mogelijkheden tot vertier. Zwemmen , Zonnen, Beach Volley, Kayaken, Boot tochten in de omgeving, hengelen en zelfs een uitgezette boswandeling waar u kan genieten van het gevoel dat de Amazone regenwoud u geeft.

Dit vakantie oord is een definitieve aanrader als u op vakantie gaat naar Suriname. Indien u nog meer informatie wenst of alvast een trip naar dit vakantie oord ort wilt reserveren, maak dan contact met ons op info@surinamevakantie.net. Wij staan klaar u een vakantie te bieden die nog jaren na uw belevenis zal bijblijven. Lees ook meer over vakantie oorden hier.

Overbridge River Resort
Een van de drukste vakantie bestemming in Suriname

Overbridge