Vakantie oorden

Kwamalasumutu

Kwamalasumutu is een indianen dorp in het diepe binnenland van Suriname en Kwamalasumutu behoort tot een van de bekende Eco toeristische attracties in Suriname. Bezoek kwamalasumutu om de indiaanse civilisatie mee te maken welke zo min mogelijk is aangetast door de technische cultuur. Een 2 uur durende vliegtrip brengt u naar de hoofdorp , waarna uw avondtuur begint door het tropische regenwoud en savanne gebied van Suriname.

Ttypish net als andere indianen dorpen in Suriname aan de leiding een kapitein die her reilen en zeilen bepaalt over dat gebied. De reis is meerdaags en geeft ook de gelegenheid om andere leuke dingen te doen zoals, boswandelingen, hengelen, relaxen in de natuur, vogel spotten , bezoeken aan naburige dorpen en trips naar de maripkreek, stroom versnellingen (Sula’s)

Maak gebruik van een van de bekende reis gidsen in suriname om uw bezoek tot een grandioos succes te maken.

Onaangetast cultuur van de indiaanse inheemse bevolking in Suriname

Whitebeach Suriname

Whitebeach Suriname is een zandstrand gelegen aan de linker oever van de Suriname Rivier,Whitebeach Suriname  is ideaal voor een dagje uit. Zon, Water en strand is er op Whitebeach in overvloed. Het is ook een een plek waar er vaker genoeg activiteiten worden ontplooit. Dus heb je een dagje vrij kies dan een uitje naar Whitebeach Suriname. Er bevindt zich een klasse restaurant en indien je dezelfde dag beslist om wat langer te blijven, is er mogelijkheid voor overnachting in luxe appartementen  of gewoon in een hutje langs de Suriname rivier. Een pier met mogelijkheden voor een boot trip, jet skieen en meer is ook aanwezig.

Boek van te voren uw accomodatie  en kies uit meerdere dagjes water en natuur parken in Suriname door onze toeristen gids te bezoeken.

een dagje weg , niet ver van het drukke stadsleven