Restaurants en Eten

Bamboo Green Garden Restaurant
Verlengde gemenelandsweg #139,

Bamboo Green garden Restaurant is de nieuwste chinees restaurant in Suriname en ligt in Paramaribo zuid. Het is een klasse restaurant welke ook de mogelijk heden geeft voor meeneem service. Modern en plezierige omgeving zal uw dagje uit eten bij Bamboo Green garden Restaurant tot een overgetelijke maken.

 

Naast hun standaard chinees restaurant is er ook een bakker met de lekkerste gebakjes en taarten. Bamboo Green garden Restaurant is zeker een aanrader wanneer het gaat om uit eten in Suriname. Bezoek onze toeristen gids voor meer eetgelegenheden in Suriname

Chinees eten met een perfect ambiance.

 

Maak uw vakantie onvergetelijk en breng een bezoek aan dit chinees restaurant voor een blijvende herrinering wanneer het gaat om eten in Suriname.

+597 530288
Chi Min Restaurant

Chi Min Restaurant is een eet gelegenheid waar je op zn chinees kan eten. Een van de druk bezochste chinese restaurants in Suriname is ongetwijfeld Chi Min Restaurant. Je kunt er genieten van overheerlijke chinese gerechten met een Surinaams tintje in een sjieke omgeving. Tot de populairste gerechten horen de dagelijkse Tjauw Min en Nasi. Chin Min Restaurant heeft ook de mogelijkheid voor bestellen en afhalen. Dus een telefoontje naar dit geweldig restaurant en je bent geholpen.

Dit Chinees restaurant bevindt zich op loopafstand van de toeristen buurt welke in de volks mond ook wel ’t Vat wordt genoemd. Reden te meer om een bezoek te brengen aan Chi Min Restaurant. Bezoek ook onze toeristen gids voor meer chinese restaurants en ook andere keukens.

Lekker en overheerlijke chinese gerechten van de populairste restaurant in Suriname

Joosje roti shop

Joosje roti shop behoort tot een van de pioniers wat betreft roti shops in Suriname. Deze rotishop is tussen de top 3 vanwege kwaliteit en smaak. Joosje roti shop staat bekend voor zachte roti\’s en een mindetr pittig kerry mix. Deze rotishop heeft er 2 vestigingen in de stad paramaribo en in het westen. Bij joosje zoals in de volksmond genoemd vindt u niet alleen  roti maar ook andere overheerlijke gerechten en snacks zoals barra, plawrie, goegrie en meer.

Joosje roti shop is een restaurant dat u zeker niet mag overslaag gedurende uw vakantie in Suriname. bezoek onze restaurant gids voor andere eet avondturen in Suriname. De prijzen bij joosje rotishop vallen reuze mee en u kunt er kiezen voor ter plaatse uw maaltijd te nuttigen of gewoon meenemen om het elders op je gemak te nuttigen

Een van de bekendste roti shops in Suriname

PUUR Deli Traiteur
Johannes Mungrastraa
,

PUUR Deli Traiteur is een breakfast en lunch restaurant in Paramaribo. Hun menu is internationaal/nederland  dus welbekend bij de toeristen uit het buitenland. PUUR Deli Traiteur bezit een tafel opzet met buiten terras  indien u wilt genieten van de heerlijke buitenlucht.

 

Heel bekend bij klanten voor hun off the menu items die je nergens anders kan kopen in Suriname. Hun persooneel is aktijd vriendelijke en behulpzaam en wij weten zeker dat je na een bezoek bij PUUR Deli Traiteur zeker weer terug komt.

 

Voor SVN is dit restaurant  een aanrader wanneer het komt op ontbijt en luch. indien u toch wat anders moet dan dat kun je altijd een bezoek brengen aan onze restaurant gids. voor meer opties in Suriname en Paramaribo

 

http://www.puurparamaribo.com
+597 493-797
South Square Plaza
Hk. Riekelaan/Verlengde Gemenelandsweg #5

South Square Plaza is een nieuw concept van uit eten in Suriname. Dit restaurant complex bevindt zich buiten Paramararibo en heeft 4 eetgelegenheden welke zeer populair zijn in Suriname

XO-lounge voor fastfood en bar ambiance, Juicy Grill voor wereld bekende steak soorten en grills en

Lucky twins, Een populaire Chineze Restaurant welke is heropend in het zuitwesten. Oso nyang voor lokale gerechten en lunch

 

South Square Plaza is in zeer korte tijd gegroeid tot een ware eet attractie in Suriname, Beslissen waar uit te eten hoeft geen probleem te zijn want op lokatie kunt u alsnog uw keuze maken. Parkeren is door moderne en ruime mogelijkheden geen probleem. Wij van SVN adviseren South Square plaza food hostpot  absoluut als een van de beste eetgelegenheden. Bezoek hun website voor meer informatie  www.southsquareplaza.com voor gedetailleerde zoals menus en reserveringen.

 

Bezoek onze Restaurant gids voor mee uiteten opties wanneer u op bezoek bent in Suriname voor de beste en populairste eetgelegenheden in Suriname.
South Square Plaza

 

http://www.southsquareplaza.com
38989 / 439898 / 432929
Warung renah

Warung Renah is een top Javaans Surinaams restaurantje in het noorden van Paramaribo. Zin in javaans eten? Wel, dan is Warung Rena echt de moeite waard. Dit restaurant biedt alles wat een javaans restaurant te biede heeft zoals Bami, Nasi, Saoto, Bakabana, Pitjil, Sate en nog veel meer overheerlijke gerechten. Warung Renah is 7 dagen in de week open in de avondturen en in het weeken vanaf de lunch uren. Proef bij dit restaurant ook van de overheerlijke ijskoude dawet  na een warme maaltijd. De prijzen vallen reuze mee hier en heeft u direct kennis gemaakt met de warung buurt , Blauwgrond welke bekendstaat om haar vele javaanse warungs.

Bezoek onze restaurant gids voor meer javaanse eetgelegenheden in en rondom paramaribo. Een keuze uit ons toeristen gids is een garantie voor success.

Javaans eten op Blauwgrond, de plek voor alle javaanse gerechten.

Warung Resa

Warung Resa is een javaans/indonesisch restaurant in Paramaribo west net buiten de stad van Paramaribo. Warung Reza behoort tot 1 van d populairste javaanse eet gelegenheden in Suriname. Bij dit restaurant bent u terecht voor de allombekende Surinaamse/javaanse gerechten zoals Saoto, Nasi, Bami, Pitjil, Bakabana, Loempia en nog veel andere overheerlijke van indonesie afkomstige gerechten met een Surinaams tintje. Bij Warung Resa bestaat de gelegenheid om te eten met een tuinaachtige omgeving of iendien u wenst gewoon de meeneem service. Abslouut een aanrader is het zeker tijdens uw vaklantie in Suriname. Vraag ook naar de overheerlijke kokos drankjes zoals Dawet.

Dit restaurant is helaas alleen weekends open, dus een goede planning voor een bezoek aan Warung Resa is u aangeraden. er zijn ook andere voortreffijke eet gelegenheden bezoeken in Suriname door onze toeristen restaurantgids te bezoeken.

Indonesisch/javaans eten net buiten de stadsdrukte van Paramaribo