Indonesisch

Warung renah

Warung Renah is een top Javaans Surinaams restaurantje in het noorden van Paramaribo. Zin in javaans eten? Wel, dan is Warung Rena echt de moeite waard. Dit restaurant biedt alles wat een javaans restaurant te biede heeft zoals Bami, Nasi, Saoto, Bakabana, Pitjil, Sate en nog veel meer overheerlijke gerechten. Warung Renah is 7 dagen in de week open in de avondturen en in het weeken vanaf de lunch uren. Proef bij dit restaurant ook van de overheerlijke ijskoude dawet  na een warme maaltijd. De prijzen vallen reuze mee hier en heeft u direct kennis gemaakt met de warung buurt , Blauwgrond welke bekendstaat om haar vele javaanse warungs.

Bezoek onze restaurant gids voor meer javaanse eetgelegenheden in en rondom paramaribo. Een keuze uit ons toeristen gids is een garantie voor success.

Javaans eten op Blauwgrond, de plek voor alle javaanse gerechten.

Warung Resa

Warung Resa is een javaans/indonesisch restaurant in Paramaribo west net buiten de stad van Paramaribo. Warung Reza behoort tot 1 van d populairste javaanse eet gelegenheden in Suriname. Bij dit restaurant bent u terecht voor de allombekende Surinaamse/javaanse gerechten zoals Saoto, Nasi, Bami, Pitjil, Bakabana, Loempia en nog veel andere overheerlijke van indonesie afkomstige gerechten met een Surinaams tintje. Bij Warung Resa bestaat de gelegenheid om te eten met een tuinaachtige omgeving of iendien u wenst gewoon de meeneem service. Abslouut een aanrader is het zeker tijdens uw vaklantie in Suriname. Vraag ook naar de overheerlijke kokos drankjes zoals Dawet.

Dit restaurant is helaas alleen weekends open, dus een goede planning voor een bezoek aan Warung Resa is u aangeraden. er zijn ook andere voortreffijke eet gelegenheden bezoeken in Suriname door onze toeristen restaurantgids te bezoeken.

Indonesisch/javaans eten net buiten de stadsdrukte van Paramaribo