Chinees

Bamboo Green Garden Restaurant
Verlengde gemenelandsweg #139,

Bamboo Green garden Restaurant is de nieuwste chinees restaurant in Suriname en ligt in Paramaribo zuid. Het is een klasse restaurant welke ook de mogelijk heden geeft voor meeneem service. Modern en plezierige omgeving zal uw dagje uit eten bij Bamboo Green garden Restaurant tot een overgetelijke maken.

 

Naast hun standaard chinees restaurant is er ook een bakker met de lekkerste gebakjes en taarten. Bamboo Green garden Restaurant is zeker een aanrader wanneer het gaat om uit eten in Suriname. Bezoek onze toeristen gids voor meer eetgelegenheden in Suriname

Chinees eten met een perfect ambiance.

 

Maak uw vakantie onvergetelijk en breng een bezoek aan dit chinees restaurant voor een blijvende herrinering wanneer het gaat om eten in Suriname.

+597 530288
Chi Min Restaurant

Chi Min Restaurant is een eet gelegenheid waar je op zn chinees kan eten. Een van de druk bezochste chinese restaurants in Suriname is ongetwijfeld Chi Min Restaurant. Je kunt er genieten van overheerlijke chinese gerechten met een Surinaams tintje in een sjieke omgeving. Tot de populairste gerechten horen de dagelijkse Tjauw Min en Nasi. Chin Min Restaurant heeft ook de mogelijkheid voor bestellen en afhalen. Dus een telefoontje naar dit geweldig restaurant en je bent geholpen.

Dit Chinees restaurant bevindt zich op loopafstand van de toeristen buurt welke in de volks mond ook wel ’t Vat wordt genoemd. Reden te meer om een bezoek te brengen aan Chi Min Restaurant. Bezoek ook onze toeristen gids voor meer chinese restaurants en ook andere keukens.

Lekker en overheerlijke chinese gerechten van de populairste restaurant in Suriname

South Square Plaza
Hk. Riekelaan/Verlengde Gemenelandsweg #5

South Square Plaza is een nieuw concept van uit eten in Suriname. Dit restaurant complex bevindt zich buiten Paramararibo en heeft 4 eetgelegenheden welke zeer populair zijn in Suriname

XO-lounge voor fastfood en bar ambiance, Juicy Grill voor wereld bekende steak soorten en grills en

Lucky twins, Een populaire Chineze Restaurant welke is heropend in het zuitwesten. Oso nyang voor lokale gerechten en lunch

 

South Square Plaza is in zeer korte tijd gegroeid tot een ware eet attractie in Suriname, Beslissen waar uit te eten hoeft geen probleem te zijn want op lokatie kunt u alsnog uw keuze maken. Parkeren is door moderne en ruime mogelijkheden geen probleem. Wij van SVN adviseren South Square plaza food hostpot  absoluut als een van de beste eetgelegenheden. Bezoek hun website voor meer informatie  www.southsquareplaza.com voor gedetailleerde zoals menus en reserveringen.

 

Bezoek onze Restaurant gids voor mee uiteten opties wanneer u op bezoek bent in Suriname voor de beste en populairste eetgelegenheden in Suriname.
South Square Plaza

 

http://www.southsquareplaza.com
38989 / 439898 / 432929