Restaurants

Restaurants in Suriname zijn er in overvloed van de Fastfood ketens, Chinese , Indische, Indiase , thaise, japanse en de Creoolse restaurants. Omdat Suriname een multi etnische gemeenschap is, zijn er ook restaurants in suriname de entnbische groepen reflecteren. Eten in Suriname is een avondtuur op zichzelf. Maak elke kennis van de smaken en recepten van verschillende culturen zoals, de javaans inidische keuken, de hindustaans keuken, de chinese en creoolse en ook internationale keukens zoals itailaans, frans, thais en Japans.

 

Restaurants in Suriname
Suriname Cullinair

Restaurants  vindt je door geheel paramaribo met verschillende ambiances klasse en stijl. Natuur zijn er fastfood restaurants in Suriname zoals, Mc Donalds, KFC, Popeyes, Pizza Hut, Burger King en Subway.

 

Maak kennis met Suriname door lokale eet gelegenheden gedurende uw verblijf uit te proberen. Bekende gerechten in Suriname zijn de Roti, Nasi, Bami, Bruine bonen met Rijst, Moksi Alesi, Saoto en nog veel andere gerechten om op te noemen. Maak gebruik van onze restaurants gids om sneller keuzes te maken tijden uw verblijf.

 

Restaurants in Suriname