Reizen naar Suriname

Reizen naar Suriname kan alleen via de luchwegen. Natuurlijk zijn er andere manieren zoals de boot en via het land, maar dat zijn niet de gangbare goedkopere manieren om Suriname bereiken.

Reizen naar Suriname
Suriname reizen

Met de vliegtuig:

Om naar te reizen naar Suriname kun je de vliegtuigpakken. Internationale luchthavens met directe vluchten naar Suriname zijn onder andere Amsterdam, Miami, Orlando, Willemstad, Oranje stad, Port of Spain, Cayenne en Belem. De Vliegmaatschappijen vanuit deze steden ziijn : SLM, KLM, FlyAllways, GOL, Caribbean Airlinen en TUIfly.

 

 

Over de Oceaan:

Simple : pak een eigen boot(Jacht) en maak een overzeese avondtuur of maak een Caribishe Cruise met de Noble Caledonia om te resizen naar Suriname.

 

Over Land:

Via de Americas zijn er 2 manieren te bereiken via land : Guyana met Directe link naar Brazilie en Frans Guyana naar Brazilie.

 

Wij adviseren voor de niet avondtuurlijke reizers om te kiezen voor de vliegtuig en je energie en tijd meer te besteden aan Suriname. Bezoek onze gids om te te kiezen uit vlieg maatschappijen om te reizen naar Suriname.