Nieuws in Suriname

Lees de laatste nieuws in suriname bij ons: 1 x 24 uur actueel en informatief, wanneer u op vakantie bent in Suriname. het is altijd handig om u bekend te maken met de laatste gebeurtenissen in Suriname. Nieuws in Suriname kunt u op verschillende manieren verkrijgen in Suriname. Via de Radio zijn er verschillende radio stations met dagelijkse nieuws programma\’s zoals Radio 10, Apintie,ABC,¬† SRS en Radio Paramaribo. Ben je dus in de auto en beschik u alleen over een radio kies dan een van deze radio zenders voor de laatste nieuws in Suriname.

Is u keuze visueel dan is een Surinaamse TV station uw beste optie. Alle TV stations beschikken over een Nieuws Rubriek met de actueele nieuws in binnen en buitenland. Tot de bekendste TV stations behoren STVS, ATV , ABC, Apintie TV en Garuda met de beste presentatie.

 

Met zoals overal in de wereld is de snelse te beste manier van nieuws natuurlijk de krant. De Waretijd, Times of Suriname, Dagblad Suriname en De West behoren tot de grootste nieuwsbladen in Suriname. Een Surinaamse krant koopt u al voor SRd 1, = EUR 0, 25 Met alle informatie van binnen en buitenland. bezoek onze toerisme gids voor een ruim aanbod aan media met nieuws in Suriname.

Blijf op de hoogte van alle nieuws in Suriname en het buitenland 

Geef een reactie