Accommodatie

Accommodatie in Suriname
Overnachten in Suriname
Voor zowel zakenreizigers en dagjesmensen is er in Suriname een ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden. Suriname heeft veel hotels, groepsaccommodaties en een paar unieke Bed & Breakfast!

Hotelovernachting in Suriname
In Suriname heb je de keuze uit meer dan 100 hotels, variërend van luxehotels met spa-faciliteiten, tot betaalbare toeristenhotels en de meeste hotel staan in het centrum van de stad of in noorden van Paramaribo. Voor meer informatie en insider tips kijk je op onze pagina over accommodatie in Suriname.

Overnachten in een guesthouse in Suriname
Een pension of guesthouse in Suriname is een geweldig alternatief voor een hotelovernachting. De kamers zijn individueel vormgegeven en je hebt meestal persoonlijk contact met de Surinamers. De meeste Bed en Breakfast in Suriname hebben een hoog niveau met voorzieningen zoals Wifi, een eigen badkamer, televisie en soms ook een ontbijtbuffet.

Groeps accommodatie in Suriname
Als je in Suriname overnacht met met een groep vrienden of collega’s, kun je natuurlijk aparte kamers boeken, maar een groepsaccommodatie in Suriname is een geweldig alternatief. Op sommige plekken gelegen in het centrum van Suriname, kun je overnachten met een groep tot 10 personen.

Bezoek onze toeristen gids voor een ruime keuze aan accommodatie in Suriname